Trommer!

Vores mindste er meget musikalsk. Han er også meget glad for at høre musik. Al slags musik. Han holder dog mest af jazz. Det er lidt sjovt, synes vi. Og vi har snakket meget om hvorfor. Han er 7 år gammel. Jeg troede, at alle børn i den alder helst ville lytte til den samme musik som deres store søskende lytter til. Men ikke i dette tilfælde. Vores to store lytter til pop, du ved: Avicii, Lorde eller Miley Cyrus og One Direction.

Han lytter

Vores lille lytter. også til den slags musik, men får han lov til at vælge, så bliver det jazz. Hans store søskende siger, at det er, fordi der er så markante trommer i den slags musik. Og det kan være, de har ret. Han elsker at sidde og banke med, når han lytter. Han klapper ikke. Nej. Han finder de usynlige trommestikker frem, og så leger han, at han har et stort trommesæt foran sig. Det har han ikke. Men det kan være, at han får det i fødselsdagsgave nu her om en god uges tid.

Vi har nemlig også selv lagt mærke til, at han godt kan lide at tromme. Han har godt nok ikke sagt noget om, at han ønsker sig et trommesæt i fødselsdagsgave. Det, han ønsker sig, er selvfølgelig legetøj og gadgets. Og det får han også. Hans storebror har købt en fodbold til ham, og hans storesøster har købt en dåse Thinking Putty til ham. Det er sådan en slags modellervoks, der kan formes og flyde ud. Det lyser op i mørket, og børn er vist meget begejstrede for at lege med det. Selv giver vi ham en fodbold rebounder. Fodbold er han nemlig også glad for. Men vi har tænkt på at give ham et sæt trommer også.

Trommer på nettet er ret billige

Min mand har set på nettet, at man kan købe et sæt til børn, som ikke er så dyrt. Han har længe forsøgt at finde nogle billige trommer, og nu er det, så lykkes for ham. I går fik vi så mulighed for at slippe hjemmefra uden børn. (Ja, min svigermor er en engel.) Vi tog ind til byen for at nyde en eftermiddag sammen alene. Vi startede med en god frokost på en café, og bagefter gik vi ind til den forretning, hvor min mand har set på trommer til vores lille. Jeg må sige, at de var slet ikke så dyre som jeg troede. En ret god overraskelse at få. Samtidigt, så var trommerne ’rigtige nok’. Forstået på den måde, at der i virkeligheden er tale om et rigtigt trommesæt.

Det er bare i mindre størrelse end et normalt. Det er specielt fremstillet til børn. Du ved, armene er ikke så lange som hos en voksen, og der skal rækkes ud for at nå alle trommerne. Der er fem trommer, og der følger en del ekstra udstyr med. Vi talte med forretningens bestyrer, som lovede os, at han vil kunne levere sådan et sæt i løbet af den kommende uge. Det bliver bragt direkte til vores adresse.