Sure tæer i sutsko?

Jeg har været syg her i weekenden. Ikke sådan influenza eller Covid-syg. Bare sådan noget med ubehag i maven og mange toiletbesøg. Jeg må have spist noget, der har været dårligt. Eller for meget is. Jeg elsker is. Og nu hvor det er varmt, så kan jeg ikke lade være med det. Men i dag har jeg det bedre. Er i fuld gang med at gøre alle de ting, jeg skulle have lavet i weekenden. Og jeg er i fuld gang med at planlægge en masse nye projekter, der skal laves.

Hjemmestrik?

Her mens jeg lå på langs eller sad på tronen, så jeg en del videoer på YouTube. Bare sådan for at underholde mig selv. Jeg så en masse musikklip. Jeg så en masse videoer med ”How to …”, og det er ufatteligt, hvad folk kan finde på at lægge ind på YouTube. Jeg er faktisk imponeret. Lige så imponeret, som jeg er sur over alt det møg, man kan finde på de sociale netværk.

Dame hjemmesko

Og jeg indrømmer, at jeg også er sur på mig selv, over at jeg faktisk har spildt en masse tid ved bare at ligge og glo på videoer. Jeg så faktisk én, der viste, hvordan man laver et par hæklede dame hjemmesko. Altså så er man da langt ude, ikke? Hvem går i hæklede hjemmesko? Jeg gør i hvert fald ikke. Det må være en video, som er blevet betalt af fåreavlernes brancheforening. Der skal nemlig bruges uld til skoene. Det fortalte kvinden, der viste, hvordan man lavede dem. Med stor overbevisning i stemmen. Og virkeligt mange overtalende argumenter, for hvorfor uld er det bedste materiale at bruge: Noget med, at man ikke skal vaske uld, fordi det fra naturens side er vandafvisende. Pyh, så må der da komme sådan en roquefort-effekt fra de sure tæer i de hjem, hvor de går med hæklede hjemmesko.

Kun Shepherd til mig!

Jeg har det nu engang sådan, at jeg foretrækker naturlige materialer – bestemt. Og jeg er totalt kræsen, når det handler om hjemmesko for eksempel. Der er kun ét mærke for mig – nemlig disse hjemmesko: https://www.shepherdshop.dk/shop/hjemmesko-3s1.html