Store mennesker

Det er altså rart, at der er ved at komme gang i forretningslivet igen. Men det er sørme også en udfordring lige at tage sig sammen til at benytte sig af det. Nu har vi jo gået derhjemme i mange uger og fundet ud af, at vi ikke behøver så mange ting, sådan som vi troede. Lige de første dage efter at regeringen besluttede, at alle butikker og forretninger skulle lukke, gik der panik i mig. Min indkøbsliste blev frygtelig lang: Nye sko – til alle i familien. Løbesko til mig selv. Bukser til drengene, en jakke og to skjorter til min mand. Toiletartikler: Makeup til mig. Tandpasta og sæbe. Foruden alle dagligvarerne. Der skulle jo ikke mangle noget.

Tøjet nåede vi ikke

Vi nåede bare ikke at få købt tøjet. Jeg tænkte også, at jeg kan købe dem via internettet. Jeg kender jo størrelserne, vi alle sammen har brug for. Så det var egentlig ikke et problem. Men så skete der jo det, at forretningerne lukkede. Og min liste blev lagt ved siden af mit hjemmekontor. Og der ligger den endnu. Og der er ikke noget som helst på listen, der er blevet købt. Måske fordi vi opdagede, at vi ikke har brug for det. Vi har ikke brug for nye sko. Drengene har ikke brug for nye bukser. Og min mands skjorter er rene og hængt på bøjle. Nystrøgne. Så er der nogen grund til at gå på nettet for at lede efter tøj?

Jeg har haft svært ved at finde den. Men der er grunde til at finde nyt tøj. Det tøj, som vi har rendt rundt med, herhjemme er godt slidt. Drengenes bukser er tyndslidte. Min egen vindjakke er simpelthen så gammel, at jeg ikke kan være bekendt at tage på, når jeg skal udenfor. Vores sko kan godt vente. På nær vores hjemmesko. De er blevet godt slidt. Men løbeskoene, de får lov til at vente.

De runde pigers tøjbutik

Jeg må tage mig sammen og få lavet de indkøb. Jeg skal i første omgang se på jakker til kvinder i en butik med stort tøj til piger: https://www.arkuricurvy.dk/. Den, jeg skal have, skal være moderigtig, og den skal nødvendigvis købes via internettet. Før den kommer, går jeg ikke i tøjbutikker nede i centrum. Sådan er det. Jeg skal være nogenlunde pæn i tøjet. Det behøver ikke at være en luksusjakke – den skal bare være pæn. Når jeg får den, kan jeg så gå i fysiske butikker og finde skjorter til min mand. Og bukser til drengene. Min mand har brug for tøj i store størrelser. Det er sådan set ikke, fordi han er kraftig. Det er han også.

Høj mand – svære tøjindkøb

Men grunden til, at han har brug for tøj til store mænd fra https://www.storedrenge.dk/ , er, at han er meget høj. Det kan være svært at finde bare en almindelig T-shirt til ham. De når ikke ned over ryggen på ham. Det samme gælder også for skjorterne. De er som regel lidt længere, men ikke tilstrækkeligt. Hvis han ikke finder en skjorte med ekstra lang ryg, så ser det virkeligt fjollet ud, når han har bukket sig en enkelt gang, fordi den kryber op over livremmen og afslører, om han har undertøj på eller ej.