Sportsmassage

For nogle år siden fik jeg en skade, imens jeg var i færd med at træne til stævnerne. Jeg faldt og slog ryggen. Det var et hårdt slag, men ikke værre, end at jeg efter et par dage var tilbage på banen. Jeg havde fået, nogle blå mærker, men de fortog sig langsomt. Træningen fortsatte. Der gik nogle måneder og så en dag, kunne jeg dårligt stå op om morgenen. Smerten i ryggen var kommet tilbage, uden at jeg sådan set havde gjort noget. Ja, jeg kunne dårligt stå op. Men op kom jeg. Til træningen måtte jeg opgive. Jeg kunne simpelthen ikke på grund af rygsmerter. Min træner spurgte mig, om jeg var faldet igen. Det var jeg ikke. Han ringede efter en taxa til mig, og jeg tog hjem.

Få ryggen tjekket

Da jeg satte mig i taxaen, fik jeg en streng ordre fra min træner om at få min ryg undersøgt. Det kunne være en gammel skade, der var brudt op igen. Den skal repareres, inden vi fortsætter træningen, sagde han.

Hjemme igen tog jeg noget smertestillende og lagde mig i min seng for at komme mig. Smerten var svimlende. Efter en times tid kunne jeg stå op igen. Jeg satte mig ind ved min computer og fandt telefonnummeret til min læge frem. Ringede ham op og bestilte en tid. Jeg forklarede ham, at min rygsmerter var kommet tilbage. Jeg fik en tid, og han undersøgte mig. Han spurgte mig om, hvad der var sket til træning. Jeg fortalte ham, at der ikke var sket noget. Jeg kunne se på ham, at det troede han ikke på. ”Noget må der være sket, ellers ville du jo ikke få så ondt i ryggen, sådan som du beskriver det.” Jeg fortalte ham om faldet for nogle måneder siden.

Han nikkede og sagde til mig, at jeg ikke burde have negligeret at komme til ham dengang. Det kan være, at der har siddet en nerve i klemme i ryggen, og at den nu er kommet i klemme igen. Denne gang, måske lidt dybere inde i mellem knoglerne, og muskulaturen. Han anbefalede, at vi i første omgang skulle forsøge at undgå en operation. Vi kunne forsøge med massage. Så han fandt en god massør til mig. Og det gav gode resultater. Efter få behandlinger hos massøren fortog smerterne sig. Alt godt. Jeg startede i træning igen.

Samme klinik til hælsporer

Men så her forleden dag fik jeg smerter i foden. Jeg tænkte med det samme, at jeg måtte gå til den massør, som havde hjulpet mig med ryggen for nogle år siden. Jeg havde bare ikke gemt hans telefonnummer. Derfor måtte jeg lede efter ham. Først søgte jeg efter ”hjælp til hælspore” og derefter på ”sportsmassage København”, fordi jeg kunne huske, at han havde sagt, at han havde mange patienter med hælspore.

Kunne jeg finde en genganger mellem de to søgninger, så ville jeg sikkert have mulighed for at finde den massør, som hjalp mig med ryggen for lang tid siden. Jeg kunne ikke huske hans navn, men blandt adresserne på klinikkerne jeg fandt, genkendte jeg en. Ringede op og bestilte tid med det samme hos https://copenhagenphysio.dk/