Myrer indendørs

Myrer er et nyttedyr men i den grad også et skadedyr indendørs hvor de går i madvarer og ikke er bleg for at gnave igennem træværk og andet for at komme ind. De kan bo under huset og er derfor umulig at komme til selv. Derfor er det altafgørende hvilken gift du bruger, da den skal ned i boet. Derfor nytter det ikke noget at bruge en gift der slår dem ihjel på stedet, det skal altså være langtidsvirkende og de skal selv slæbe det ned til de andre i boet.

Gift mod myrer

Derudover må det naturligvis ikke være farligt for mennesker eller husdyr hverken at indånde eller indtage, derfor skal du have stort kendskab til giften der bruges.

Der findes mange husmoderråd mod myrer indendørs og er altså ikke noget man burde kaste sig ud i. Det forværrer ofte problemet og du kommer aldrig i bund med myrerne. Kanel, bagepulver kan holde dem væk fra nogle områder i huset, men boet forbliver aktivt og så snart du fjerner pulveret har du altså problemet igen.

Fra byggemarkedet?

Du bruger måske en gift fra et byggemarked der står på at det er langtidsvirkende, men alligevel ser du myrerne ligge langs paneler og på gulvet og når altså ikke ned i boet. Det gift du kan købe selv virker ikke som det skal, og forværrer problemet og du ender alligevel med at må søge til en professionel til effektiv skadedyrsbekæmpelse.

Jeg har myrer

Jeg har haft myrer i huset i mange år, og har været alle husmoderråd og gifte igennem efterhånden og jeg har altså stadig problemet. Jeg kontakter den lokale skadedyrsbekæmper som forklarer mig omkring deres behandling og jeg får tegnet en serviceaftale for at holde myrerne nede, det vurderer vi bedre kan svare sig nu hvor boet ikke er synligt.

Ved deres gift hæfter giften sig fast på myrerne som de slæber ned i boet og giver videre til hinanden. Han brugte også noget gelé de spiser og også giver videre til de andre myrer. Det virker altså rigtig effektivt og nu ser jeg dem sjældent.

Skadedyrsekspert

Giften er helt ufarlig og lugtfri så jeg er tryg ved behandlingen selvom jeg har husdyr og småbørn.
Han bekæmpede også rundt om huset udendørs og alle fliser for at forbygge at de kom indenfor og vi kunne være i fred ved havebordet.

Det er altså ikke gift du selv kan få fat i, du skal have fat i en skadedyrsekspert til en ordentlig skadedyrsbekæmpelse.