Mange aflyste møder

Det har været 6- 8 uger med store tab for os. For det første har vi måttet aflyse en masse arrangementer. Alle de foredrag, som skulle have været afholdt, blev aflyst. Det samme gælder for en del workshops, som vi havde planlagt. Mange af deltagerne i workshops og foredrag blev rigtigt skuffede, da vi oplyste dem om aflysningerne. Vi fik mange mails med forespørgsler om, hvornår vi regnede med, at de forskellige arrangementer kunne blive afholdt. Vi måtte jo beklage meget og fortælle dem, at det kunne vi ikke svare på, da ingen ved, hvor længe, krisen ville vare. Det er en ret kedelig mail at skulle sende ud til så mange mennesker.

Klar til møder igen

Nu er vi så i den situation, at vi kan sende en glad mail ud til nogle af de skuffede mennesker med en meddelelse om, at arrangementet, de havde tilmeldt sig, bliver afholdt. Vi har dog en masse logistik-problemer: Vores mødelokaler skal indrettes på helt nye måder. Fx har vi lokaler, som er indrettet til 8 personer, som nu skal indrettes til at kunne danne rammen om et møde for højst 4 – 5 personer. Det betyder, at vi har en masse borde og stole, som vi skal rykke rundt på. Men vi klarer det her hos https://mbkkursuslokaler.dk/

De rette mødelokaler i København

Nogle af arrangørerne af foredragene er meget utilfredse med det. De har brugt meget tid på at søge på nettet efter de rette lokaler. Én fortalte, at han havde søgt på ”Mødelokaler København”, og havde fundet os på https://mbkkursuslokaler.dk/moedelokale/ via den vej. Jeg kan huske ham for, han kom og besøgte vores faciliteter for at se om lokalet, vi tilbød, kunne danne den rigtige ramme for ham. Han er en meget berømt foredragsholder, og der sker en masse. Han vægter meget, at deltagerne, der kommer, får den helt rigtige oplevelse.

Han blev meget skuffet, da jeg ringede til ham for at fortælle ham, at vi er nødt til at flytte hans foredrag til et større rum. Heldigvis kan han godt forstå, at det heller ikke er en ideel situation for os. Vi så jo gerne, at alle vores faciliteter bliver brugt. Men som landet ligger lige nu, så bliver mange af vores helt små lokaler ubrugelige. Jeg er ikke så sikker på, at folk, der har et møde med en enkelt person, bryder sig om at skulle holde deres møde i et lokale, der er beregnet til 4 eller 5 mennesker. Det kommer til at virke sådan lidt kontoragtigt. Går de ikke hellere hen på en café, og holder deres møde der i lidt hyggeligere omgivelser?

Konferencer er for tidligt

Omvendt, så bliver det umuligt for os at afholde nogle af de meget store arrangementer. Fx måtte vi aflyse en konference for 120 mennesker. Vi har ikke et rum, der har kapacitet til at huse 240 mennesker, sådan som det sikkert kommer til at blive. Hvis den regel om, at man skal holde fysisk afstand på mellem 1,5 og 2 meter ikke snart, bliver ophævet, så bliver det altså svært at afholde de store arrangementer. Og det gælder jo ikke kun for os, der har en virksomhed, hvor vi udlejer mødelokaler. Hvad med alle teatrene og biograferne?