Måske mærkelig

Det er helt sikkert, at du vil synes, at jeg er mærkelig. Det er jeg måske også. Men jeg har opdaget at reklameblade, som man får ind i sin postkasse, kan være inspirerende. Også selv om det er dødirriterende med de blade, som altid er trykt på dårligt papir. Her hos os får vi sådan ca. 2 reklameblade om ugen. Den lokale handelsstandsforening må være meget gammeldags. De har i hvert fald ikke opdaget, at vi er mange, som køber ind digitalt. Og alle tilbuddene vi får – og bruger – kommer via de her nyhedsbreve, som vi har signet op til. Nu i går fik vi så endnu et af de der blade.

I postkassen

Jeg fandt det i postkassen, da jeg kom hjem fra arbejde. Jeg tog det med ind og satte mig ved spisebordet og bladrede det igennem: Den lokale møbelforretning har tilbud på nogle forfærdeligt grimme lænestole. Man kan få 3 t-shirts for prisen for 2 i sportsforretningen osv. Blomsterhandleren annoncerede med, at der er gratis levering af buketter i denne måned. Klart. Der er mange studenter, som sikkert skal have en buket.

Den med blomsterhandleren fik mig dog til at tænke lidt. Jeg har en gammel tante, som har fødselsdag i næste uge. Jeg plejer at sende hende en æske chokolade, som hun aldrig spiser. Hun byder os altid på et stykke chokolade, når vi besøger hende – og det sker måske 2 gang om året.

En buket blomster til døren

Måske vil hun hellere have en fin buket blomster. De er kønne, så det vil hun sikkert sætte pris på.

Jeg satte mig ved min pc og googlede derfor ”Blomsterudbringning i hovedstaden”. Selvfølgelig fandt jeg flere, så jeg klikkede mig ind til den første, jeg så på listen. Bestilte og betalte for en rigtig fin buket og fik angivet navn og adresse på modtageren og sluttede af med at angive, hvornår buketten skal leveres. Det er da fedt, at man kan gøre den slags via internettet.