Lån til brystoperation

Hvis du er ked af for små bryster eller af bryster som bare ikke er pæne, så kan du faktisk gøre noget ved problemet, selvom du ikke lige står med 50.000 kr. på kontoen. Det er desværre ikke bare lige til at få offentlig tilskud til sin brystoperation, da de fleste operationer handler om det kosmetiske, og ikke direkte fysiske gener.

Du kan altså ikke få offentligt tilskud eller støtte til brystforstørrelse og brystløft, da dette som regel skyldes kosmetiske overvejelser. Du kan kun få en henvisning af din læge, hvis du for eksempel ønsker en brystreducering på grund af dårlig ryg.

Brystoperationer er dyre

Brystoperationer er dyre, og det er de færreste som, har 30, 40 eller 50.000 kroner stående, som bare kan bruges på en forbedring af sit udseende. Derfor er der mange, som er nødt til at undersøge mulighederne for at optage et lån for at finansiere deres brystforstørrelse.

Der findes faktisk en del virksomheder og organisationer, som specialiserer sig i at låne penge til plastikkirurgi og andre kosmetiske behandlinger. Online lånefirmaer er blot nogle af de virksomheder, der specialiserer sig i lån til plastikoperationer.

Nogle klinikker har særaftaler med bestemte banker, og det kan ofte være nemmere og billigere at gøre brug af denne. Ofte gøres det ved at du udfylder en online ansøgning om lån til din behandling. Hvis du bliver godkendt, vil både du og klinikken få besked, og kan derefter fortsætte.

Vær bevidst

Lige meget hvor stort et ønske, man har om at få nye bryster, så skal man sørge for at have styr på det økonomiske aspekt. Det nytter ikke noget at bruge hver en krone du ejer på sådan en operation, for selvom du har fået en pris på operationen, så ved du aldrig hvad der sker efterfølgende.

Hvad nu hvis du ikke er tilfreds med resultatet? Har du råd til at betale for en ny operation, eller må du leve med resultatet? Silikonebryster på afbetaling har sine fordele men også ulemper, så sørg for at have gennemtænkt det. Læs meget mere om silikonebryster bryster og risici på Øjenlågsoperationer.dk.

Læs mere om finansiering af nye bryster her: https://trygt.dk/laan-til-bryster.html eller på denne blog