Indretning af nyt bad

Nu har vi i efterhånden temmelig lang tid talt om det. Og jeg er ved at være træt af, at det bliver ved snakken. Den skal omsættes til handling nu. Det er på tide. Vi har tiden og pengene til det. At få vores badeværelse renoveret. Vi har længe været irriterede over de gamle fliser, der sidder på væggene. Sådan nogle grimme, beige kakler, eller hvad man nu kalder dem. Og indretningen er helt forkert.

Pænt stort

Badeværelset er ret stort, hvilket er praktisk. Men jeg er overbevist om, at rummet kan udnyttes bedre. Her kunne fx godt blive plads til en lækker vaskesøjle. Og det kunne jeg virkeligt godt tænke mig at få. Som forholdene er nu, står vores vaskemaskine i køkkenet, der støder op til badeværelset. Den fylder og er upraktisk derinde. Det vil ikke være et problem at få lavet det om, så vaskemaskinen og eventuelt en ny tørretumbler kommer om på den anden side af væggen. Det vil bevirke, at vores køkkenrum bliver større, og jeg vil nyde at kunne bruge den ekstra plads. Måske til at få lavet en ekstra bordplade, som jeg kan bruge til at sætte ting fra på.

Selve indretningen

Nu ved jeg ikke så meget om indretning af badeværelse. Jeg ved bare af erfaring, at jeg gerne vil have, at de rum, jeg bruger meget, er velindrettede. Så nu, hvor vi har chancen, så hvorfor ikke benytte sig af den? Kan du fortælle mig det?
Derfor besluttede jeg i går at ringe til nogle badeværelsesspecialister. De skriver på deres site, at de kan indrette et helt nyt badeværelse for én på ganske få dage. De tager sig af alle arbejderne: Blikkenslager, elektriker, murer og maler. Hvis det virkeligt passer, at de kan renovere et badeværelse på mindre end en uge, så kan jeg ikke se pointen, i at vi bare sidder her ved aftenkaffen og taler om at få det gjort. Min kæreste behøver ikke at røre en finger, og jeg er villig til at påtage mig hele rengøringen efter byggerodet.

Nu skal det være

Da jeg fortalte min kæreste, det i morges blev han lidt overrasket. Mest fordi jeg var meget beslutsom nærmest kommanderende, i min tone overfor ham. Måske overrumplede jeg ham. Jeg er jo ikke den, der hurtigt tager en beslutning. Men når jeg tager den, så skal den følges. Basta.

Han syntes, at alle argumenterne, jeg havde opremset for ham om, hvor irriterede vi er på badeværelsets udseende, og hvor upraktisk det er, var gode nok, så han lovede mig, at han ville kigge på vores økonomi. Det er hans måde at give mig grønt lys for at gå videre med projektet. Han – og jeg – ved jo godt, at vi har økonomien i orden, og at det ikke vil være et problem for os at dække omkostningerne.

Så det er min to-do for i dag. Jeg skal have fat i de der badeværelseseksperter og tale med dem om indretning af nyt badeværelse her hos os. Og jo hurtigere de kan komme og se på forholdene, jo bedre.