Hjem til Aalborg

Nu er det slut med at leje nomade. Det bliver sidste gang, jeg flytter. Jeg er flyttet en hel del gange i de sidste 15 år. Men det er jeg altså blevet træt af. Et er, at mit job har ført mig rundt i verdenen. Jeg har derfor flyttet sådan ca. hvert andet år i de sidste 15 år. Noget andet er, at jeg faktisk er ved at købe et hus. I Aalborg, hvor jeg kommer fra. Gennem mine år på farten ude i verden har jeg efterhånden fået samlet en hel del ting sammen, som kommer fra de steder, hvor jeg har boet. De har stået til opbevaring i Aalborg, fordi det har altid været min tanke og mit ønske at flytte tilbage dertil. Det er så ved at være et ønske, som bliver til virkelighed. Om et år. Når min kontrakt med firmaet løber ud. Og den bliver ikke fornyet. Jeg starter mit eget firma. I en helt anden branche. Jeg er træt af ikke at høre til noget sted.

Alt til opmagasinering

Stedet, hvor mine ting står til opbevaring, er et lille sted. Det er billigt, men der er ikke nogen sikkerhed. Det opdagede jeg for få måneder siden, da jeg var hjemme på familiebesøg. Jeg var henne på stedet for at se til tingene. Jeg kan godt lide lige at tjekke op på dem. Jeg havde også nogle mål, jeg ville tage på nogle af dem for at se, om de passede til det hus, som jeg havde kig på og næsten var klar til at købe på det tidspunkt. Mine ting var i fin stand. Måske fordi jeg har pakket dem godt ind. Men der var en anden, som faktisk havde fået stjålet nogle ting. Han var ret sur. Men firmaet havde ikke nogen tyveriforsikring. Det bekymrede mig lidt. Så jeg satte mig til at planlægge min flytning tilbage til Aalborg i god tid.

Godt flyttefirma i Aalborg

Jeg fandt derfor et flyttefirma i Aalborg – nemlig HMS, som også tilbyder opbevaring i 9000 Aalborg. Det viser sig, at det samme firma også varetager flytninger til og fra udlandet. Så jeg har lavet sådan en pakkeaftale med dem om, at de kommer og henter alle mine ting, der står til opbevaring og flytter dem hen på deres egne præmisser. Der har de sikkerhed. Både med vagter og alarmer. Og en tyveriforsikring, der gælder. Det vil det gøre i denne måned.

Snart har jeg et hjem

Når jeg så er færdig med min hushandel, så vil de flytte mine ting ud i huset. Og når min kontrakt med min nuværende arbejdsgiver udløber, så kommer de og henter de ting, som jeg skal have med mig hjem herfra. De vil så køre dem ud til mit hus, og jeg kan så vende hjem til mit eget hjem. Hus med have og terrasse.

Det bliver så fedt. Ikke noget med at skulle overnatte på et hotel, indtil jeg kommer i stand i huset. Flyttefolkene har jo fået instrukser om, hvor tingene skal stå. At jeg så skal gøre rent og eventuelt flytte lidt rundt på møbler og pakke kasser med småting ud, er, da noget jeg sagtens selv kan klare.