VVS på nettet

Nede i kælderen har vi plads til et værksted, et rum til vaskemaskine og tørresnore (og tørretumbler, når det skal gå hurtigt) et værelse og et lille badeværelse. Så det skulle vi have sat i stand, så det bliver rigtigt lækkert. Vaskerummet betyder meget for mig. Det er her, hvor fyret står, og her er godt lunt. Der skal sættes noget god ventilation op, men det behøver ikke at være det helt store system. Der er vinduer. Værelset skal gøres til et ekstra, dejligt soveværelse, og badeværelset skal også gøres i stand. Sådan med gulvvarme og lækre klinker. Værkstedet behøver vist kun en god gang maling, så det bliver lidt lysere.

VVS billigt online

Vi har været i gang med projektet om at få kælderen gjort rigtig lækker, og nu er vi ved at lægge sidste hånd på det. Jeg leder efter billig VVS online, fordi jeg vil gerne give vaskerummet og badeværelset et kontinuerligt look. Fx så skal håndvaskenes blandingsbatterier være i samme stil. Og bruseren i badeværelset må også gerne være i stil med blandingsbatterierne.

Jeg leder også efter lamper online. De må nemlig også gerne være i samme stil, så der ligesom er samling på hele kælderen. Det er ikke så svært med lamperne. Det er værre med det her VVS. Der er så mange forskellige typer og stile man kan vælge imellem. Min mand synes, at vi skal holde os til helt traditionelle armaturer, som er ret neutrale. Det begrænser ikke mulighederne for at lege med forskellige materialer på gulvene, eller farver på klinker og vægge. Jeg synes, at de traditionelle armaturer er kedelige. Jeg vil gerne have noget, der er stilrent, moderne og nemt at holde rent. Men jeg vil også godt have noget, som er gedigent kram.

Det skal kunne holde i mange år. Min mand synes, at jeg er lidt snobbet, når jeg siger, at det godt må være gedigent kram. ”Alle armaturer, der fremstilles i dag, er gode”, siger han. ”Ok, så kan du lede efter billig VVS online. Du kan bare bestille det, og så ser vi. Men det skal ikke have massevis af dimser og svære vinkler, hvor en klud ikke kan nå ind. Det siger jeg dig.” Bliver lidt sur på ham, når han sådan belærer mig om, at alle armaturer er gode.

Der går nogle timer, hvor han leder efter blandingsbatterier, brusersæt og matchende håndtag til skabene i badeværelset, vaskerummet og sit værksted. Han kommer tilbage og siger, at han godt forstår, hvorfor jeg blev sur på ham. Der er mange designs at vælge imellem. Og han kan også godt se på priserne, at der må være forskel på kvaliteten. Han viser mig en shop, som virkeligt har et stort udvalg. Det er ikke det billigste VVS online, han har fundet, men jeg kan se, at det er rimelig kvalitet. Han har udvalgt armaturer fra to forskellige brands. Vi kan se, at der er mange valgmuligheder. Fx skal det være en enkelt hovedbruser, hvor vandrøret ligger inde i væggen og loftet, eller skal det være et simplere brusersystem, som skrues på væggen? Vi sætter os sammen og vælger armaturer i en prisklasse, som vi synes, er rimelig og bestiller elementerne.